Vaše je pravo da budete zdravi, sretni i bogati

 

Balansiranjem potičemo energiju da ponovo nesmetano prolazi.

 

 

Balansiranjem Naja metodom idemo u prostor ništavila iz kojeg se sve počinje stvarati. Naja metodom potičemo čistu energiju iz Izvora, koja će tada pročistiti dušu, otkloniti blokade, otkloniti emociju i preoblikovati tijelo. Naravno da smo mi spremni vidjeti samo promjene na tijelu. Znajte da čim balansirate Naja metodom, na nekom nivou se nešto počelo mijenjati. Zato imajte strpljenja i vjere te balansirajte i mijenjajte život u svoju korist.

 self1Početak kreacije je Svjetlost i Informacija i dok energija dođe do postojećeg problema postoji nekoliko nivoa. Stanje se na, tim nama nevidljivim nivoima, uvijek popravlja ako radimo na njima. Balansirajte sa strpljenjem i povjerenjem. Počnite primjećivati promjene, umjesto da se stalno fokusirate na postojeći problem.

Prihvatite NAJA METODU kao povratak sebi, svom izvoru. Opustite se.

Nije teško, vi ništa zahtjevno ne radite, već samo balansirate energetsko polje koje će učiniti ono što je najbolje za vas. Sve što radite je ponovno uspostavljanje ravnoteže u svom tijelu i u svojoj okolini. Ništa ne dodajete, niti oduzimate, što znači da mogućnost pogreške ne postoji.

 Nakon otprilike 40 dana prakticiranja tehnike dva puta dnevno po dvadesetak minuta, vaše energetsko polje će se uskladiti. Razne bolesti, negativna stanja i bolovi će se uvelike smanjiti, ako ne i nestati.

Nakon toga slobodno počnite pomagati u balansiranju energetskog polja i drugima. Balansirajte energetsko polje svima u svojoj okolini, podučite ih da sami balansiraju svoju auru. Ako imate volju, želju i potrebu, slobodno pomognite i nekom drugom. Dovoljno je proći jedan samorazvoj i samoiscjeljenje od 40 dana (da prvo sebe dovedete u balans) da bi se moglo preći i na pomaganje drugima. Samo se opustite, ništa ne forsirajte, niti vizualizirajte, sve se odvija spontano i prirodno. Sve je to nešto  što smo mi sami, samo smo malo skrenuli s izvornog oblika. Pokrenite se, vrlo je malo potrebno da se vrati sklad u naš život! Čekajući da za vas sve obavi netko drugi, postoji mogućnost da vas odvede na krivi put. Nemojte se bojati da ćete utjecati na pretrage koje obavljate u medicinskim ustanovama ili da ćete poremetiti djelovanje nekog lijeka ili dodatka prehrani, jer balansiranjem svog energetskog polja vi ste na višim, suptilnijim razinama energije. Usporedno djelovanje oba načina liječenja je zato u potpunosti omogućeno, jer svaki djeluje neometano na svojim razinama.

Vjera u izlječenje je sama po sebi najjači lijek za tijelo i ako pozitivno pristupite nečemu, bez obzira o čemu je riječ, to će vama i uspjeti .

self3Poslije 40 dana biti će dovoljno da sjednete u uredu, parku, ili gdjegod vam je zgodno, položite svoje ruke na natkoljenice kako je opisano u osnovnim uputama, zatvorite oči, balansirate sebe i odmaknete stres za svega 4–5 minuta, otklonite bol ili smetnju sebi ili vašem psu koji je ostao kod kuće sa bolnim leđima. Kad savladate NAJA TEHNIKU balansiranja energetskog polja, nitko iz vaše okoline neće više morati trpiti različita bolna, stresna stanja uzrokovana akutnim ili kroničnim oboljenjima.

Prilikom balansiranja energetskog polja pojaviti će se i različite senzacije, kao primjerice promjena temperature u tijelu, pojava škakljanja ili trnaca u pojedinim dijelovima tijela ili pak pomicanje (ljuljanje) cijeloga tijela. Zato prvih 40 dana prakticirajte tehniku u ležećem ili sjedećem položaju. Poslije 40 dana, kad je vaša podsvijest kodirala reaktiviranje procesa samoizlječenja i čistoga protoka energije,   možete početi ruke postavljati i na druga mjesta ako želite, no nije potrebno. Potrebno je samo da pratite upute disanja i postavljanja ruku i vaše energetsko polje, koje je već osnaženo, sve disbalanse vraćati će u ravnotežu.

Nakon otprilike 2–3 godine moći ćete i mentalno balansirati sve oko sebe, bez polaganja ruku, no to ćete shvatiti kad za to dođe vrijeme. Samo vodite računa da se osoba osjeća sigurno kad joj provodite balansiranje, pogotovo stojeći .

NAJA METODA MEĐUNARODNO JE PRIHVAĆENA I U SURADNJI S KLASIČNOM MEDICINOM OMOGUĆUJE PREVENCIJU I SANIRANJE SVIH PSIHIČKIH I FIZIČKIH TEGOBA I DISBALANSA. SVE LIJEKOVE KOJI SU VAM PREPISANI OD SLUŽBENE MEDICINE UZIMAJTE I DALJE KAKO VAM JE PREPISAO LIJEČNIK I SAMO IH U DOGOVORU S LIJEČNIKOM MIJENJAJTE KADA ZA TO DOĐE VRIJEME.

NAJA MEDOTA BALANSIRANJA ENERGETSKOG POLJA NIJE ZAMJENA ZA SLUŽBENU MEDICINU I NJENE TERAPIJE .