Mala škola samoiscjeljenja

 

O naja metodi balansiranja energetskog polja

BALANS – vođenje zdravog i sretnog života

 

 

Kod Naja metode samoizlječenja 1. točka označava “problem”, a 2. točka  označava “već riješen problem” i kratkim balansiranjem te dvije točke Vi momentalno vraćate stanje u balans, odnosno poništavate stanje gdje ste imali neki problem.

Svatko od nas u sebi ima sve potencijale da omogući svojemu tijelu i duhu ono najbolje, no da li ćemo to u životu iskoristiti, isključivo ovisi o nama samima.

Ako je čovjek harmoničan iznutra, ako ima izbalansirano energetsko polje, svaka će se njegova želja ispuniti.

Potrebno je reaktivirati vlastiti mehanizam iscjeljenja da bi se tijelo izliječilo, bez obzira kako se bolest zvala. Medicinska struka liječi samo bolest, ona ne ide unazad do samoga uzroka stvari. Ako se tretiraju samo simptomi (kao kod službene medicine), a ne odstrane uzroci zbog kojih se netko razbolio, sve se svodi na liječenje simptoma te na taj način nije moguće izliječiti bolest, već se time samo održava postojeće stanje nekog oboljenja.

Ako smatrate da imate neizlječivu bolest, u pravu ste, ako smatrate da je vaš problem izlječiv, također ste u pravu – sve ovisi o vašem htijenju. Potrebno je samo da odlučite da ćete biti zdravi i da ćete NAJA METODOM balansirati svoje energetsko polje. Ozdravljenje se u tom slučaju pojavljuje kao obnova vlastitoga programa samoiscjeljenja.

NAJA METODOM manipuliramo energijom i informacijom kako bi uklonili sve blokade i omogućili energetskom polju da poprimi idealan harmoničan oblik i omogući tijelu promjenu. Naše morfogenetsko polje je polje energije puno informacijskih uzoraka. Svi  organi u našem tijelu stvaraju svoja specifična vlastita polja. Srce je organ koji stvara značajna polja koja utječu na cijelo tijelo, čime srce nadvladava sve.

Signali koje srce neprekidno emitira – svjetlost, toplinu, zvuk, tlačne valove, električne, magnetne i elektromagnetne signale – od regulatorne su važnosti. Oni putuju u krvožilnom sustavu različitim brzinama i primaju ih sve stanice u tijelu. Srčano električno polje je 100 puta jače od moždanoga električnog polja, a srčano magnetno polje je 5000 puta jače od moždanoga magnetnog polja.

NAJA METODA stoga i uzima srce kao početno i najvažnije mjesto u tijelu, gdje započinje balansiranje energetskoga polja. Nakon 40 dana balansiranja dva puta dnevno po 5-20 minuta, tijelo prelazi u stanje u kojemu će mu biti potrebno znatno manje vremena da se povrati ako ga neke vanjske okolnosti izbace iz ravnoteže. Na taj način naći ćemo se skladu sa samim sobom i prirodom koja nas okružuje. Samo pozitivna energija, pozitivni događaji i ljudi tada će ulaziti u naše životno iskustvo, dok  će nas sve bure i ludila današnjice zaobilaziti, pa makar stajali unutar potresa. Kada naučite uspostaviti mir i red u vlastitom domu, podučite djecu, kako bi se što prije naučila živjeti u skladu s prirodom. Balansirajte energetsko polje i prijatelju, susjedu, svojemu psu ili susjedovoj maci.

Rezultati balansiranja uočljivi su trenutno. Kod kroničnih bolesti dolazi do zapanjujućih poboljšanja nalaza nakon kontrolnih pregleda.

Na slikama izrađenim PIP KAMEROM koja ima mogućnost trodimenzionalnog snimanja čovjekove aure Harry Oldfielda,  bilježi se prisutnost negativne vanjske energije. Za samo petnaestak minuta balansiranja energetskog polja NAJA METODOM vidljiv je nestanak negativnog vanjskog utjecaja na čovjeka.

 

 

 

 

 

 Poklonite sebi dva puta po 5-20 minuta balansiranja dnevno i promijenite svoj život! Ne samo da će se vaše psihofizičko stanje vratiti u prirodnu ravnotežu, već će se i ljudi, događaji i okolnosti oko vas promijeniti. Ostavite ludilo iza vas!