BIOENERGIJA / BIOENERGOTERAPIJA

ŠKOLA BIOENERGIJE – NAJA METODA

 

Online – škola namijenjena je svima koji žele pomoći svojim bližnjima ili se profesionalno baviti bioenergijom.

 

Iscjeljivanje bioenergijom / bioenergoterapijom je urođena sposobnost svakog ljudskog bića i istovremeno se odvija na fizičkoj i psihičkoj, mentalnoj, emocionalnoj i duhovnoj razini. Za cjelokupno zdravlje sve razine trebaju biti protočne za energiju koja kola, kako unutar samoga tijela, tako i prema drugim ljudima i okolini. Energija djeluje upravo ondje gdje je najpotrebnija na potpuno prirodan način, tako da je iscjeljivanje potpuno usklađeno s potrebama svakog pojedinog organizma u određenom trenutku. Svi ljudi mogu biti iscjelitelji, nema nikakve magije ili tajnih sastojaka − mi smo jednostavno takvi stvoreni. Svako tijelo ima sposobnost samoiscjeljenja (prisjetite se kako tijelo samo zna kako iscijeliti ranu ili slomljenu kost.)

Nama je prijenos energije drugom živom biću omogućen rođenjem.

 

Nekoliko savjeta za pravilno i uspješno izvođenje energetskog tretmana:

  1. Izvodite bioenergetski tretman uvijek uz odobrenje osobe (kod djece ili osoba koje nisu trenutno u mogućnosti same donjeti odluku, trebate odobrenje roditelja ili staratelja), uz napomenu da Vas traže za tretman, a ne da Vi molite druge da ih tretirate.
  2. Ne uplićite se u službenu medicinu (dijagnozu, terapiju i tijek liječenja), ništa nije smješnije od nestručne osobe koja se udubi u proučavanje liječničkih nalaza.
  3. Ne predstavljajte se kao »posebna osoba« − imajte na umu da se bioenergoterapijom može baviti svatko.
  4. Za terapije ne postavljajte određenu cijenu (za koliki iznos netko nagradi Vaš rad, za toliki iznos Vi uplatite državi Vaše obaveze)
  5. Ne vizualizirajte i ne zamišljajte (niti bolest niti ozdravljenje), samo budite »protočni kanal« kroz koji se odvija protok energije.
  6. Naučite barem jednu osobu kako izvoditi bioenergetski tretman.
  7. Ne iscrpljujte se dokazujući nekom da postoji prirodan način iscjeljenja ako on ne želi prihvatiti tu činjenicu (nismo svi na istom nivou svijesti, uvijek ima onih koji se smatraju »jačim, boljim i uspješnijim« od Vas).

 

Osnove terapije bioenergijom

Ukoliko želite naučiti osnove terapije bioenergijom, uplatite u našem web shopu iznos od 90€ nakon čega ćemo Vam mailom poslati upute kako prenositi energiju te kratki film sa opisom pokreta koji se izvode tijekom tretmana. Na filmu će biti opisano kako se tretiraju svi  organi i opisi za različite bolesti, od karcinoma, moždanog udara, kronove bolesti, bolesti štitne žlijezde… Istoga trena Vi ćete biti u stanju napraviti tretman bioenergoterapije.

Sam početak kreacije je Svjetlost i Informacija; vrlo brzo nailazimo na val/energiju, potom na subatomske čestice, pa atome, molekule, nakon čega stižemo do same materije. Ako se slažete sa mnom, lako ćete prihvatiti da smo složeni od ŽIVOTNE ENERGIJE, koja, kao i svaka druga energija ili može slobodno teći ili je blokirana.

Bioenergijom / bioenergoterapijom dovodimo energiju određene osobe (životinje) u stanje u kojemu ona može nesmetano teći, što će se samim tim odraziti i na stanje organizma. Svaki organizam ima u svojoj auri zapisano ono što mu treba za optimalan rad.

Energetsko liječenje i službena medicina savršeno se nadopunjuju, stoga slobodno izvodite usporedno energetske terapije s terapijama službene medicine.

Od energije do materije ima dosta prostora, što znači da osoba koja prima bioenergetski tretman slobodno može nastaviti uzimati sve lijekove koje joj je prepisao liječnik. Neka slobodno radi sve pretrage u bolnicama, što je i poželjno, jer će se na taj način na kontrolnim pregledima uvjeriti u poboljšanje svojega zdravstvenog stanja.

Dragi prijatelji, pomozite na vrijeme nekome do koga Vam je stalo! Zašto čekati da konvencionalni način liječenja ostane bez svojih aduta − preuzmite svoje i zdravlje svojih bližnjih u svoje ruke!

Za optimalne rezultate izvodite tretmane bioenergijom u trajanju od 3 do 5 dana. Početnici neka krenu s 5 dana. Što više radite, stjecat ćete više iskustva i postajat ćete »bolji kanal«; znatnije ćete osjećati energiju, pa ćete sam tretman nakon nekog vremena moći skratiti na 3 dana. Znajte da rad s energijom ne završava sa posljednjim danom Vašega rada, već se još desetak dana energija »slaže« do razine Vašega fizičkog postojanja (što znači da se rezultati mogu pojaviti i nekoliko dana poslije samoga tretmana). Ako što prije izbacite sva uvjerenja o kroničnom i neizlječivom, imat ćete brže i bolje rezultate. Životna energija pomaže svima i uvijek. U energetskom iscjeljivanju nema teških i lakih bolesti i stanja. Energija će ići upravo ondje gdje je najpotrebnija i učinit će sve što je potrebno u svakom pojedinom organizmu. Svatko ima svoj vlastiti ritam promjene. Otvoren um, opuštenost i dopuštanje vlastitoga iscjeljenja najbolji su preduvjeti za pristup iscjeljenju. Bioenergoterapija ne zahtjeva nikakvu posebnu pripremu, primjenjiva je odmah, uvijek i svuda.

Kroz moju praksu pokazalo se da je optimalno trajanje tretmana od 3 uzastopna dana. Terapije bi trebali prilagoditi stanju organizma osobe na kojoj ju izvodite. Kod težih stanja nakon 3 odnosno 5 dana terapije napravite pauzu od 2 dana, te ju ponovite još jednom. Ukoliko je stanje organizma znatno narušeno radite terapiju 2 puta dnevno. Poslije stanje možete održavati tako što ćete terapiju raditi 1 dan u tjednu ili 1 dan u mjesecu, sve do sljedeće kompletne terapije. Barem svaka 3 mjeseca napravite kompletnu terapiju u trajanju od 3 do 5 dana. Možete napraviti i terapiju nekog izoliranog područja, primjerice kad Vam dijete osjeti bol u trbuhu kad ste u s njim u kinu, uradite terapiju samo za želudac, nakon čega možete nesmetano nastaviti uživati u dječjem filmu.

Ne brinite, ne postoji opasnost od »predoziranja« energijom. Svaki organizam ima u svojoj auri zapisano trenutno stanje energije. Prilikom dovođenja svježe životne energije određeno je koliko je neki organizam može u određenom trenutku primiti. Sve što je iznad te količine automatski izlazi van iz organizma, van iz aure natrag u Univerzum.

Kada radite tretman na ovakav način Vi koristite energiju iz Univerzuma i Vaša je dužnost samo biti u stanju protočnog kanala kroz koji se sve odvija. Tada ste i Vi zaštićeni, jer ne crpite svoju energiju i naravno, od svakog rada na nekome i Vi imate koristi za svoj organizam.

 

JEDNOSTAVNO JE, PRIRODNO I MOĆNO!