ENERGETSKO LIJEČENJE NIJE DAR, NEGO NAUČENA

VJEŠTINA KOJA SE LAKO PRENOSI

 

Mala škola bioenergije i samoizlječenja

 

Uskladi svoje energetsko polje s frekvencijom dobrobiti i uspjeha. Tajna Tajne je balansiranje svoga energetskog polja

 

NAJA METODA – BALANSIRANJE ENERGETSKOG POLJA

 

Zdravlje, ljubav, sreću, mir i blagostanje možemo postići samo ako je naše energetsko polje u balansu, ako smo u balansu sa svijetom oko sebe, sa samim sobom i sa svojom sviješću.

Sve što trebaš učiniti je imati povjerenja u prirodni slijed stvari i u moć višu od vlastite.

  • CHANGE YOUR INFORMATION!

  • CHANGE YOUR VIBRATION!

  • CHANGE YOUR LIFE!

Život je dragocjen, povedi brigu o sebi.
Ne postoji trenutak kao sadašnjost, probudi se, BALANSIRAJ SE.

Naja metoda:

1. Znanstveno testirana
2. Nema nuspojava
3. Brzo savladiva
4. Ne zahtijeva posebne sposobnosti, prethodne treninge ili školovanja
5. Jednostavna za primjenu tako da ju svatko može provoditi
6. Neinvazivna, daje trenutačne, ali i dugoročne rezultate
7. Odlično se nadopunjava s terapijama klasične (službene) medicine

Pronađimo mir u sebi i oko sebe. Počnimo stvarati unutarnju harmoniju energija koje će zračiti iz nas samih i doticati ljude, mjesta i događaje. Naš život će se početi odvijati u dosad nezamislivom smjeru.

Naja metoda – otkrijte kako balansirati svoje energetsko polje

NAJA METODU balansiranja energetskog polja može provoditi svatko. Još nisam upoznala osobu koja ju nije uspjela primijeniti. Rezultati su vidljivi odmah nakon prvoga balansiranja. Posebno preporučam da metodu pokažete svojoj djeci, kako bi što ranije naučila živjeti u skladu s prirodom.

Neodvojivo smo povezani sa svime što postoji u svemiru. U bilo kojem trenutku svemir automatski reagira na svaki naš energetski impuls, na svaku našu misao, emociju i djelo. Kada preuzmemo potpunu odgovornost za vlastitu energetsku ravnotežu, stvaramo vibraciju koja odgovara svim dobrima koje nam svemir može ponuditi.

Lijek je u svima nama

Izlječenje se sastoji od savladavanja usklađivanja energetskoga polja čovjeka, kako bi ono funkcioniralo prema izvornoj svrsi. NAJA METODA samoiscjeljenja namijenjena je svim dragim ljudima širom svijeta. Zamislite život bez boli, patnje i tegoba!

Obnovite i pročistite vezu s vlastitim procesom samoobnove i samoizlječenja! SVE ŠTO JE POTREBNO JE DVA PUTA DNEVNO OKO 20 MINUTA(5-20min.) NAJA METODOM BALANSIRATI SVOJU ŽIVOTNU ENERGIJU ČIME ĆE SE USPOSTAVITI SKLAD NA DUHOVNOJ, MENTALNOJ, EMOCIONALNOJ i FIZIČKOJ RAZINI. Liječnik koji je u čovjeku samom će sebi prepisati tada pravi lijek i potrebnu dozu. Mozak i srce, kao bitni centri čovjekova doma, na svoj specifičan način šalju točno određenu količinu kemijskih reakcija na točno određeno mjesto. Naše tijelo, naš dom poslije balansiranja vlastitog energetskog polja vraća se u normalu i obnavlja se.

Bilo koja vrsta boli ili bolesti samo je znak da smo se udaljili od svoga prirodnoga stanja i da moramo nešto mijenjati. Slabljenjem imuniteta počinjemo obolijevati, što je posljedica narušene energetske ravnoteže. Onoga trenutka kada prihvatimo činjenicu da je život koji vodimo u skladu s prirodom jedini ispravni put, više nam neće biti potrebni moćnici, gurui ili učitelji o kojima smo ovisili.

DOVOLJNI SMO SAMI SEBI!
VOLITE SEBE!
VJERUJTE U SEBE!

Natjerajmo organizam da sam sebe počne liječiti, tj. da upotrijebi svoj farmaceutski laboratorij, da upotrijebi samoga sebe. To je najbolja ikad stvorena apoteka koju znamo, daje lijekove na vrijeme, u pravilnoj dozi i bez ikakvih nuspojava . O zdravlju trebamo voditi računa dok smo zdravi, ne čekajmo bolest da bi tek tada počeli voditi brigu o sebi. Sve bolesti, od viroze do raka, su psihosomatske, psihogeno uvjetovane, i posljedice su nekih nerazrađenih, bolnih i opterećujućih događaja, misli i emocija, koji se zadržavaju u našoj podsvijesti. Zapitajte sebe što vas čini sretnim i zadovoljnim i činite to svaki dan, jer čovjek se, zbog previše nekih nebitnih obaveza ili pak zbog privida mišljenja svoje okoline najčešće odriče onoga što mu mnogo znači.