Mala škola samopomoći

 

Jedino oko čega morate voditi računa je da ste u frekvenciji dobrobiti, zdravlja i uspjeha

Morate biti ta vibracija, tada ćete automatski primiti tu stvarnost

 

Mi smo informacijska, energetska bića koja zauzimaju fizički prostor, naše tijelo.

Mi nismo strojevi, već sustav čiji su podsustavi, odnosno organi međusobno povezani i usklađeni.

Ti podsustavi nisu jedni od drugih odvojeni, već žive u potpunom skladu i kontinuirano izmjenjuju energiju i informacije. Ljudi su stvoreni da budu sretni i zdravi; ako nije tako, nešto nije u redu s informacijskim sustavom u njima ili pak sa nekim vanjskim utjecajem. Razmjena informacija između stanica osnova je života. Organizam je uređen tako da izmjenjuje informacije unutar sebe između stanica, kao i sa vanjskom sredinom. Prije nego što nastane sama bolest, javlja se poremećaj u informaciji, bilo pod utjecajem vanjske sredine ili nekih unutarnjih faktora. Potom nastaje energetski deficit u stanici, ono organsko vidljivo, što se može vidjeti klasičnim dijagnostičkim aparatima, kao što su ultrazvuk, skener ili magnetna rezonanca.

Naše tijelo, kao energetski sustav, u neprestanoj je energetskoj interakciji sa svojom okolinom. Svaki pojedinac ima svoje osobno energetsko polje unutar Polja Univerzuma. Naše mentalno i fizičko tijelo spontano se puni i hrani životnom energijom (qi, chi, prana, bioplazma i sl.) iz Polja. Protok te, mnogima nevidljive energije omogućuje sav život na Zemlji, a i šire.

Naša aura, naše energetsko polje naša je obrana ili imunološki sustav. Aura sadrži sve informacije o našem zdravlju ili bolesti. Kada je naše energetsko polje balansirano i okružuje naše tijelo ravnomjerno, mi smo zdravi, smireni i živimo skladan i harmoničan život. Međutim kada je naša energija, naša aura neravnomjerno raspoređena, mi smo u disbalansu i u bolesti. Disbalansi energetskog polja potencijalna su žarišta raznih oboljenja. Pojava bolesti na fizičkoj razini čovjekova postojanja samo je pokazatelj da je na određenom mjestu već neko vrijeme bio prisutan manjak ili višak energije unutar energetskog polja.

Kada promijenimo informaciju, promijenimo vibraciju nas samih. Tada mijenjamo i poboljšavamo protok životne energije u nama. Time jača imunološki sustav, a naše energetsko polje poprima idealan oblik. Sustav samoobnove i samoizlječenja radi u svoj svojoj punini.

Analizom snimaka GDV KAMEROM koja predstavlja kompjutersku obradu kirlijanove fotografije i snima ljudsku auru u stvarnom vremenu dr. K. Korotkova iz St. Petersburga potvrđena je izravna veza oblika i veličine aure s energetskim stanjem čovjeka. Pored krvožilnog, limfnog i drugih sustava postoji i energetski sustav. Sustav energetskih kanala, meridijana prožima i povezuje sve organe i dijelove tijela. Danas je analiza GDV KAMERE najprihvatljivija metoda za dobivanje uvida u stanje energetskog sustava čovjeka.

Sustav čakri ili energetskih središta ustanovljen je i priznat već tisučljećima. Čakre kao transformatori energije naše tijelo povezuju sa univerzalnom svemirskom energijom. Povezane su sa živčanim centrima kralježnice i djeluju na zdravlje materijalnog tijela i duha. One “usisavaju” energiju i energetskim kanalima, meridijanima, (kojih ima preko 80 000) šalju ju u žlijezde s unutrašnjim izlučivanjem, u živce i u krv. Bitno je da su čakre (najčešće govorimo o njih sedam) usklađene i otvorene za protok energije, jer svaka je povezana s njoj odgovarajućim organima, žlijezdama i spletovima živaca. Što više energije protječe kroz čakre, čovjek je zdraviji. Kada čakra ne može metabolizirati energiju, ona je blokirana, tok energije je preslab, a pojedini dijelovi tijela nisu opskrbljeni s dovoljno energije. Tada postepeno nastaju “kvarovi” i smetnje koji se prepoznaju kao fizičke bolesti ili različite psihičke tegobe.

 

Snimak čakri GDV kamerom pokazuje znatno poboljšanje u položaju i veličini čakri prije i nakon 40 dana balansiranja.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mjerenja biopolja GDV KAMEROM dala su konkretne rezultate koji prikazuju auru prije balansiranja NAJA METODOM i 40 dana nakon balansiranja.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vidljivo je da NAJA METODA budi i jača energetski potencijal zdravlja i blagostanja svakoga pojedinca te obnavlja i uravnotežuje bioenergetske informacije za aktiviranje vlastitoga programa samoizlječenja.