Moje ime je Nataša Zečević. Živim i radim u Europi. Posvetila sam sve svoje vrijeme u pomaganju drugima, da pokrenu vlastiti proces samoizlječenja i na taj način ozdrave ili poboljšaju kvalitetu života. Nakon višegodišnjeg pomaganja drugima bioenergijom i balansiranjem energetskih polja, shvatila sam da je došlo vrijeme da pokažem vrlo jednostavnu i izrazito moćnu tehniku balansiranja energetskog polja tj. uspostavljanja psihofizičke ravnoteže. NajaMetodWoman

Po struci sam viši fizioterapeut. Tijekom studija i radnoga vijeka uočila sam da se liječenje u službenoj medicini odnosi samo na saniranje posljedica, ali ne i uzroka problema, te na taj način ozdravljenja. Kada sam trebala pomoć za svoje bližnje, otvorio mi se jedan potpuno nov, mirniji, zdraviji i sretniji svijet. Vječno sam zahvalna za sve što sam otkrila i moja je želja da se znanje kojim danas raspolažem i dalje prenosi.

Postoje mnoge tehnike energetskog balansiranja i iscjeljivanja. Sve one koriste istu energiju iz Polja Univerzuma, vrlo su slične i podjednako učinkovite. Razlika je u balansiranosti energetskog polja osobe koja kanalizira energiju i u otvorenosti i spremnosti osobe koja prima životnu energiju.

Kako postajemo zdraviji i sretniji pojedinci, tako stvaramo vibraciju koja odgovara svim dobrima koje nam svemir može ponuditi te počinjemo mijenjati energiju cijeloga planeta.

Iskreno Vam se zahvaljujem na svom doprinosu.

  Tvoje ime (obvezno)

  Tvoj Email (obvezno)

  Tvoja poruka

  • Bioplazma d.o.o.    (since  1995g.)
  • Zagreb, Hrvatska
  • PBZ Bank: IBAN – HR90 23400091110561988
  • SWIFT CODE: PBZGHR2X
  einstein